Legetøjet er fremstillet af 100% bomuld, hvilket gør det til et yderst slidstærkt og holdbart.

GRATIS FRAGT OVER 399 KR  -  TOP ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT   -   HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE

D&D HOME REBLEGETØJ "HARPER"

Natur, X-Small, 18,5cm - 10mm reb

98,00 kr
Varenummer: 305-445228 S

Legetøjet er ekstremt slidstærkt og er lavet af 100 % bomuldsmateriale. Hunde elsker bare tygge legetøjs ting. 22cm - 12mm reb.

Brand: D&D HOME

Farve
Grå
Natur
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
X-Small, 18,5cm - 10mm reb X-Small, 18,5cm - 10mm reb
Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Det bedste reb legetøj der findes, kan købes hos Luksus Poter

Reb legetøjet er med et flot design og naturlig skønhed, noget der bør findes i ethvert hjem med hund. Perfekt til at holde dit kæledyr underholdt i mange timer. Dejligt hundelegetøj i naturlig bomuld. Reblegetøjet er super slidstærkt, da det er lavet af 100% bomuld.  Designet er i flot sort, helt klassisk og har nærmest et læder-finish look. Legetøjet kommer i to størrelser, så du kan vælge den størrelse, som passer til din hund. En bonus ved bomuldsreb er, at det hjælper med at holder tænder og tandkød i god stand, når hunden tygger på det.  Str XSmall måler 18,5 cm i længden og rebet er 10 mm i bredde. Den vejer 85g og er til de små hunde.Str Small måler 22 cm i længden og rebet er her 12 mm i bredde. Den vejer 180g og er til de mellemstore hunde.


Dette smukke og stilfulde reb legetøj bør findes i enhver hundeejers hjem. Den er simpelthen uundværlig for hunden som elsker at have noget legetøj den kan bide i.