FLEXI NEW CLASSIC SNOR, SORT, 8 M, 20 KG | Luksus Poter

GRATIS FRAGT OVER 399 KR - TOP ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT - HURTIG LEVERING


FLEXI NEW CLASSIC SNOR, SORT, 8 M, 20 KG

188,00 kr
Varenummer: H7844S

flexi New Classic er en serie af flexi rulleliner, som har et supergodt bremsesystem, som samtidig er nemt at betjene, også for børn. Linen er stærk, og sikrer god forbindelse mellem dyr og menneske. Det behagelige, enhåndsbetjente bremsesystem hindrer at hunden giver et ryk og gør jeres daglige gåture til en leg. Fås med forskellige linelængder og til flere hundestørrelser.

Antal
1
Tilføj til kurv

Flexlinen er forsynet med en syntetisk line med høj brudstyrke, Der er karbinehager af rustfrit stål samt reflekser i det yderste styk af linen. Håndtaget er fremstillet i 3 mm slagfast plast og er forsynet med en super smart stopfunktion. 

Flexi produceres i Tyskland.

Håndtaget er, på undersiden, udstyret med en skinne, hvor man har mulighed for at sætte en holder til enten pølleposer eller godbidder.

Vi gør opmærksom på, at en flexline bør benyttes med stor forsigtighed, når du bevæger dig i bymæssig bebyggelse og på veje. Husk på, at en billist ikke kan se, at den hund, der bevæger sig fem meter foran dig rent faktisk er i snor. Vær yderligere opmærksom på, at en hund i lang line kan være svær at få under kontrol hurtigt nok i en akut situation