Eksklusivt nordisk design til dit kæledyr

GRATIS FRAGT OVER 399 KR

WOOLDOT TOY DOG BONE, FLERE STØRRELSER

Fra 69,95 kr til 99,95 kr

Eksklusivt nordisk design. Disse håndlavede legetøjskødben er den perfekte gave til din pelsede bedste ven. De findes i 3 naturlige, ikke-giftige farver og er lavet af 100% New Zealandsk uld – fås i to størrelser. Et hyggeligt og sikkert legetøj til din hund – klar til at blive en ny favorit!

Small: 14 cm
Large: 22 cm

Fås i farverne Steel grey, chestnut brown og charcoal grey. Nordisk kvalitetsdesign. Håndlavet af 100% uld, hvilket har en naturlig tiltrækning på hunde og katte og er nem og praktisk at holde. Produkterne er i bedste kvalitet og passer til et hvert hjem.

Farve
Steel grey
Charcoal grey
Charcoal grey
Chestnut brown
Chestnut brown
Antal
1
Tilføj til kurv

Pletter fjernes med en fugtig klud eller evt pletrens beregnet til uld. Farve: ikke-toksisk, ikke-allergisk og AZO fri. Oprindelsesland: Nepal (Kathmandu). Materiale: 100 % New Zealandsk Uld + stærk nylon tråd. Ulden er testet hos Intertek og er certificeret. Wooldot er et Dansk eksklusivt designbrand, der fremstiller produkter i meget høj kvalitet i Kathmandu og er de førende producenter af kugletæpper og filtprodukter. Alle produkter er unikke, der kan derfor forekomme mindre variationer i størrelse og farve. Fås i 2 størrelser: Small og Medium