WOOLDOT TOY DOG BONE, FLERE STØRRELSER | Charcoal grey, Small - 14x7x5 cm | Luksus Poter

GRATIS FRAGT OVER 399 KR  -  TOP ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT   -   HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE

dyreforhandler
dyreforhandler
dyreforretning

WOOLDOT TOY DOG BONE, FLERE STØRRELSER

Charcoal grey, Small - 14x7x5 cm

69,95 kr
Varenummer: 571400400442

Eksklusivt nordisk design. Disse håndlavede legetøjskødben er den perfekte gave til din pelsede bedste ven. De findes i 3 naturlige, ikke-giftige farver og er lavet af 100% New Zealandsk uld – fås i to størrelser. Et hyggeligt og sikkert legetøj til din hund – klar til at blive en ny favorit!

Small: 14 cm
Large: 22 cm

Fås i farverne Steel grey, chestnut brown og charcoal grey. Nordisk kvalitetsdesign. Håndlavet af 100% uld, hvilket har en naturlig tiltrækning på hunde og katte og er nem og praktisk at holde. Produkterne er i bedste kvalitet og passer til et hvert hjem.

Farve
Steel grey
Charcoal grey
Charcoal grey
Chestnut brown
Chestnut brown
Antal
1
Tilføj til kurv

Pletter fjernes med en fugtig klud eller evt pletrens beregnet til uld. Farve: ikke-toksisk, ikke-allergisk og AZO fri. Oprindelsesland: Nepal (Kathmandu). Materiale: 100 % New Zealandsk Uld + stærk nylon tråd. Ulden er testet hos Intertek og er certificeret. Wooldot er et Dansk eksklusivt designbrand, der fremstiller produkter i meget høj kvalitet i Kathmandu og er de førende producenter af kugletæpper og filtprodukter. Alle produkter er unikke, der kan derfor forekomme mindre variationer i størrelse og farve. Fås i 2 størrelser: Small og Medium