Mangler du en unik hundesele? Vi har et flot udvalg af designer seler hos Luksus Poter. Køb her

GRATIS FRAGT OVER 399 KR  -  TOP ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT   -   HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE

HUNDESELER OG SÆTDer findes efterhånden mange forskellige materialer, farver og typer af hundehalsbånd og hundesnore.  Hvad skal du så vælge? Nogen går efter design, nogen går efter funktionalitet og andre går efter kvalitet. Vores bud på de ting du skal være opmærksom på, når du er ude og kigge efter nye accessories til din hund eller hvalp:

  • Design: Når du giver din hund den eneste beklædning på som en hund kan/skal bære, er det virkelig vigtigt, at du vælger det helt rigtige.Vi har derfor designet vores egne seler, snore og høm pose holder, for at nyskabe et design, som ikke før er set på det danske marked. Vi lover jer lange misundelige blikke, når I er ude og lufte jeres elskede kæledyr!
  • Materialer: Det er ikke kun vigtigt at udseendet er med når du køber halsbånd til hunden og hundeliner. At produktet er af et ordentlig materiale er stort set ligeså vigtigt. Derfor har vi hos LuksusPoter kun valgt de bedste materialer, som vi med 100% sikkerhed kan stå inde for. 
  • Funktionalitet: Udover design og materialer skal man være opmærksom på hvilke funktionalter din hunds udstyr skal have. Hvad er der brug for i dagligdagen? Hos LuksusPoter går vi op i komfort og funktionalitet - men når det så er sagt, så har vi altså også valgt at vores accessories til dit kæledyr, ikke skal være kedeligt.