Hundetøj | Luksus Poter

GRATIS FRAGT OVER 399 KR - TOP ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT - HURTIG LEVERING


Hundetøj eller ej?

Hundetøj eller ej?

Der har altid været debat omkring hunde og beklædning. Nogle mener at beklædning til hunde er helt overflødigt, andre er decideret forarget over, at der gives hunde tøj på.

Flere studier viser faktisk, at de fleste hunde ville have glæde af en eller anden form for hundetøj, som passer til race, pelstype og vejrforhold.

Hvem har brug for et dækken?

Hunde er gennem århundrede blevet avlet til at passe til deres ejeres livsstil. Dette betyder at deres pels har ændret sig meget. Hundene er ligeledes blevet vant til, at opholde sig, i opvarmede boliger. Pelsen er derved ikke udviklet til at modstå kulde på samme måde længere.

Der findes meget forskelligt hundetøj og i mange forskellige prisklasser. Som regel hænger pris og kvalitet sammen, når man snakker hundetøj. Hos Luksus Poter har vi valgt, udelukkende at have fokus på kvaliteten af tøjet, og pris og kvalitet hænger jo ofte sammen.

FuzzYard er et af de mærker, som vi har valgt at forhandle. De går ikke på kompromismed kvaliteten på nogen måder. FuzzYard hundetøj har en utrolig god pasform, og der er tænkt på alle detaljer, og komforten er i top!

Har små hunde svært ved at holde varmen?

Ja, de små racer har i særdeleshed svært ved at holde varmen, på grund af deres lille størrelse og lave vægt. Ofte ser man også at de små hunde enten har meget kort pels, som f.eks. chihuahua, mops og beagle, eller lang pels uden isolerende underuld som f.eks. Coton de Tulear, Yorkshire terrier, Shih Tzu osv. 

Er det en god ide at give hvalpe hundetøj på?

Her er svaret JA: Små hvalpe SKAL have hundetøj på i form af et dækken eller en hundedragt. De små hvalpe har meget svært ved at holde varmen når vinteren banker på. Undgå derfor at din lille hvalp bliver syg, når den skal ud og tumle i silende regn eller i den kolde sne, ved at give den noget hvalpetøj på.

I begge disse tilfælde, vil en heldragt være det oplagt valg, da den beskytter pelsen, og sørger for, at der bliver opsamlet markant mindre sne, skidt og snavs.