Yaki Tyggeben → Naturligt gnaveben med lang tyggetid

GRATIS FRAGT OVER 399 KR - TOP ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT - HURTIG LEVERING


YAKI TYGGESTANG FRA HIMALAYA

74,00 kr

Din hund vil elske smagen af Yaki. Du vil elske hvor lang tid den holder!

Nu kan vi tilbyde de lækreste tyggesnacks der er fremstillet efter en ældgammel opskrift fra Himalaya. Yaki tyggesnacks er fremstillet i Europa og er 100% naturligt og organisk! Her er hverken tilsat farvestoffer, konserveringsmidler, laktose, gluten eller nogen former for kemi, og de har ekstremt lavt fedtindhold. Her får du den originale Yaki, der er fremstillet af hårdpresset ost, der vil give din hund timevis af tyggetid, der vil være en naturlig del af din hunds daglige kost. Fedtindholdet er ekstremt lavt, så alle hunde kan være med. De fleste store hunde vil tygge Himalaya Snack på et par dage, mens mellemstore og små hunde vil tage mere tid at tygge det (op til 2 uger og mere) – hvor almindelige tyggeben typisk kun varer i 3-5 minutter. Tyggetiden afhænger også af hundens tyggevaner, og der er undtagelser for et par racer, der naturligvis har en stærkere bidstyrke (fx amerikansk personale, rottweiler, golden retriever) eller arbejdshunde, der ikke stopper (fx border collie) før det er slut. Godbidderne er ekstremt hårde – så hårde, at du ikke kan knække det med hænderne. Hvis de er for hårde for hunden at tygge, kan man give ostebenet et øjeblik i microovnen, hvorefter det er mere sprødt og porøst.

Antal
1
Tilføj til kurv

Ingredienser: Yakmælk, citronsyre. Ikke tilsat salt, farve-, aroma- og konserveringsstoffer. Analyse: råprotein 64%, råfedt 16%, vand 13,3%, aske 4%, NFE 2,3%, fibre 0,4%

Himalaya osteben er lavet på en traditionel opskrift fra Himalaya-bjergene. De lækre tyggeben er lavet i hånden, nøjagtig som man lavede oste i Nepal i gamle dage. Men da de fleste hunde ikke er i stand til at fordøje den nepalesiske ost ordentligt, er Himalaya osteben tilpasset hundens fordøjelsessystem ved at man har reduceret lactoseindholdet i forhold til den oprindelige churpi ost. Resultatet er en sund godbid, der smager uimodståeligt godt. Himalaya osteben lugter ikke for os mennesker, men hunde elsker duften af ​​det. Mælken er omdannet til en ost med lav laktose, og er hærdet i mindst 3 måneder for at nå en høj densitet. Himalaya ostebenet er 100% naturligt og fri for konserveringsmidler. Tikki Himalaya snack, som er produceret i Europa, er lavet på oksemælk, biprodukter fra mælk og havsalt. Nogle producenter fra Asien bruger en blanding af yakmælk og komælk.