En fortælling om hvordan det hele begyndte. En god historie for voksne såvel som børn. Læs nu

Om os

Velkommen til Luksus Poter.

Dit første valg til smukke og luksuriøse accessoires til din hund. Jeg har dedikeret mig til at give dig det absolut bedste til dit kæledyr, med fokus på, de mest unikke kvalitetsprodukter, og samtidig til lave priser, set i forhold til vores konkurrenter på det danske marked.

"Det startede med en drøm, som pludselig blev virkelighed"

Firmaet blev oprettet i 2021 med CVR nummer, og er til daglig drevet af mig, Rebecca. Jeg er en meget passioneret Shih Tzu avler og ejer, med sans for både kvalitet og detaljer, når jeg ser det. 

'Luksus Poter' som Brand, repræsenterer min vision om at ændre det nuværende marked her i Danmark, med (hvis du spørger mig), et alt for lille udvalg af unikke produkter til hunde og hvalpe. Jeg vil in have fokus på mindre hunderacer, og efterfølgende udvide mit sortiment, i takt med interesse og efterspørgsel herfor. 

Vi udvælger meget nøje vores produkter, og kun det bedste er godt nok til os. Vi har rådført os med eksperter på området som assisterer os i vores indkøbsprocesser, for at sikre kvaliteten. Du kan derfor trygt handle hos os, velvidende at de varer du køber til dit kæledyr, er kvalitetsmæssigt helt i top!

Jeg håber at du vil finde glæde i mine produkter, ligeså meget som jeg nyder at kunne tilbyde dem til dig.

Af hjertet tak, fordi du er med til at støtte og gøre en forskel for mit lille firma.